hot

duminică, 4 octombrie 2009

Concert Gorillaz şi Underwold la Bucureşti pe 6 noiembrie la Sala Polivalentă



The Mission organizează la Sala Polivalentă din Bucureşti pe data de 6 noiembrie un concert cu Gorillaz şi Underworld în cadrul căruia va mai mixa şi Dubfire, membru al proiectului Deep Dish. Biletele au fost deja puse în vânzare la preţul de 50 de lei, urmând ca la data evenimentului, la locaţie preţul lor să fie de 75 de lei.
 


Gorillaz Soundystem este un proiect demarat în 1998 de Damon Albarn, solistul trupei Blur şi Jamie Hewlett unul din creatorul benzilor desenate Tank Girl cărora li s-au alăturat DJ Dan "The Automator" Nakamura şi rapper-ul Del Tha Funkee. Trupa este compusă din patru personaje virtuale 2D (voce, clape), Murdoc (bass), Noodle (chitară şi lvoce) şi Russlel (baterie şi percuţie). Stilul abordat poate fi definit ca rock alternativ dar are multe influenţe de la britpop la dub, hip-hop sau muzică electronică. Cu doar două albume, Gorillaz (2001) şi Demon Days (2005) cei patru şi-au asigurat statutl de cea mai de succes trupă virtuală. 
Underwold, este un proiect de muzică electronică pe care Karl Hyde şi Rick Smith l-au demarat în 1980, colaborând iniţial cu cei de la Kraftwerk şi care au activat de-a lungul timpului în mai multe formule şi chiar sub mai multe denumiri (Underworld, Freuer, lemon Interupt, Underwolrd MK1, Underworld MK2 sau Underworld MK3). Underworld au intrat pe piaţa mainstream în 1996 atunci când au piesa Born Slippy a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului Trainspotting. Genurile abordate sunt electronic, techno, progressive house, progressive trance sau slternative dance. 
Pe 6 noiembrie la Sala Polivalentă din Bucureşti vom avea aşadar posibilitatea de a vedea două trupe pe care cu siguranţă multă lume le aşteptă de multă vreme.

Sursa: www.mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu