hot

miercuri, 11 noiembrie 2009

Despre Clovni si alti Bufoni de la Palat :)

Sa vorbim putin despre politica (da se stie deja e curva, sau e plina de curve si poate ar trebui vaccinate impotriva HPV).
Pe 10 noiembrie... Basescu in disperare tine sa apara iar la tv, ca de este un mare eveniment puternic mediatizat si de sa mai faca rost de niste voturi. In discursul sau nu a spus nimic nou (sunt chiar surprins ca nu a plans putin)

Citez "- Va asigur ca sunt un utilizator civilizat de internet. Si adesea ma deranjeaza violenta pe internet. Ma deranjeaza ca se observa deja un inceput de lipsa de responsabilitate din partea participantilor la comunicare. Cred ca Dvs, utilizatorii trebuie sa va stabiliti propriile reguli."


Sa comentam putin
Sunt curios cum arata un utilizator civilizat de internet? e blond? e chel? bea, fumeaza? scrie sau nu pe blog? cu font? arial de 10? se uita sau nu la filme piratate?
Pe dl. Presedinte il deranjeaza violenta pe internet :), surprinzator dar pe ce site-uri va uitati? Si de ce?
Ma deranjeaza ca se observa deja un inceput de lipsa de responsabilitate din partea participantilor la comunicare. Cred ca Dvs, utilizatorii trebuie sa va stabiliti propriile reguli.
 --Pai sa vedem... ce spune carta drepturilor omului si ce garanteaza ea? Printre altele: libertatea de exprimare (sa va traduc, pot spune ce vreau eu si cum vreau eu si cand vreau eu), dreptul la educatie (suprinzator vreau sa invat, poate ca tara ne vrea prosti, multi si drogati, numai buni de vot, dar eu vreau sa invat).


Mai zilele trecute la realitatea fm... tanti Udrea nu e Udrea ... e o admiratoare a Doamnei Udrea :) (care surprinzator o simpatizeaza pe dansa) :) 





Cand latul se trange, cainele incepe sa urle si incepe sa faca greseli, azi una maine alta.


Era evident ca Mircea Badea il calca pe coada pe Basescu, acum e si evident :)





Si raspunsul lui Badea





Personal astept episodul cu rapirea ziaristilor si plata rascumparari.... (stiu nu o sa apara ... :D )


Ce se mai hotaraste de capetele luminate din Guvern, mai precis de Adrian Streinu-Cercel secretar de stat in Ministerul Sanatatii..




Deci nu se mai cere acordul parintilor in scris :) mai inteligentule deci vaccinam asa in nestire pe sestache?


Am un mare respect pentru angajatii de la salubritate, ii respect pentru simplu fapt ca zi de zi ii vezi la lucru cum isi fac treaba, dar nu am respect pentru gunoaie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu