hot

miercuri, 23 septembrie 2009

Un nou scandal marca APPLE



Compania Apple este implicată, din nou, într-un incident. Un agent de securitate din sudul Franţei susţine că iPhone-ul său a explodat şi că a fost lovit în ochi de bucăţele de sticlă.

Yassine Bouhadi, în vârstă de 26 de ani, susţine că telefonul a explodat în momentul în care scria un mesaj.
Potrivit AFP, tânărul intenţionează să depună plângere împotriva companiei Apple.

"Nu înţeleg cum acest telefon blestemat pe care l-am cumpărat cu 600 de euro a putut să explodeze. Vreau să mi se returneze banii pe care i-am dat pe el", a declarat tânărul.

Nu este prima oară când un aparat produs de Apple a fost implicat într-un astfel de incident. Reprezentanţii companiei Apple au încercat să cumpere tăcerea unui bărbat, după ce iPod-ul fetiţei lui de 11 ani a explodat. Ken Stanborough, în vârstă de 47 de ani, susţine că aparatul s-a supraîncălzit şi a explodat.

Un incident asemănător a avut loc şi în luna martie. Compania Apple a fost chemată în instanţă, în SUA, de către mama unui băiat de 15 ani, după ce un iPod Touch de 16 GB a exlpodat în buzunarul pantalonilor fiului său şi i-a ars piciorul.

Potrivit reprezentanţilor Apple, exploziile aparatelor nu sunt decât "accidente izolate". Aceştia dau asigurări că nu poate fi vorba despre "o problema generală".

Problema se pare ca exista in special la modelele distribuite in Europa si Asia, acestea avand bateriile produse  in China. Mai multi utilizatori de iphone 3G / 3GS se plang de calitatea bateriei acestor modele in comparatie cu primul Iphone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu