hot

marți, 15 septembrie 2009

802.11N in final definitivat :)


WIFI 802.11N >>>WIRELESS N

IEEE a anunţat astăzi că consiliului său de Standarde a ratificat IEEE 802.11n-2009 de amendament, definirea unor mecanisme care asigură rate de date îmbunătăţite semnificativ şi gamele pentru retele locale fara fir (WLAN). Această nouă modificare la standardul IEEE 802.11 de bază este proiectat pentru a ajuta industria de comunicaţii, astfel asiguranduse o mai mare lăţime de bandă şi transferuri de fişiere multimedia, aplicaţii de generaţie următoare. WLAN bazate pe IEEE 802.11 sunt utilizate pe scară largă,atat in domeniul consumer dar si in cel industrial.

IEEE 802.11 standard defineşte modul în care producatori vor trebui să proiecteze echipamente interoperabile WLAN, care oferă o varietate de capabilităţi, inclusiv o gamă largă de rate de date, servicii de calitate, fiabilitate, de optimizare a gamei, opţiuni de dispozitive de legătură, de management de reţea şi de securitate.

Noul amendament specifica printre altele, timpi mai mici de livrare a datelor, rate de transfer mai mari (pana la de 10 ori mai mult ), co-existenta cu sistemele existente si noi implementari de securitate.

Mai mult de 400 de persoane de la furnizorii de echipamente şi de siliciu, furnizorii de servicii, integratori de sisteme, organizaţiile de consultant şi instituţiile academice din peste 20 de ţări au participat la un efort de şapte ani care duc la IEEE 802.11n 's ratificare. Publicarea acestui amendament este programată pentru mijlocul lunii octombrie.

Pentru informaţii suplimentare privind IEEE 802.11n, vizitaţi această pagină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu